Skip to content

Als alles leeft & Dark love ✨ Als liefhebben pijn doet, wat doe je dan? Je ziel de pen geven en laten komen wat komt. Het resultaat mag er zijn. Twee dichtbundels van betekenis. Een helende omhelzing bij donker verlies. En meer dan dat. Door de stilte te doorbreken en verlies een stem te geven, gaat liefde stromen. Als vloeibaar goud in alle scheuren. Tot de zon weer opkomt. ✨

 

‘Als woorden verbrijzelde harten konden lijmen, adem dan elke zin van deze bundels.’

– Christine Pannebakker, bestsellerschrijfster

Zoveel woorden
 • Als alles leeft, dichtbundel, rouw, verlies, zelfheling, gebroken hart, persoonlijke ontwikkeling, verdriet
  Hardcover €22,50

  Als alles leeft. De weg splitst hier.

  ‘De prachtige hardcover in pasteltinten en een luxe leeslint met voorop de afbeelding van een veer geeft al een voorproefje van wat je binnenin kunt verwachten. Woorden die raken en herkenning opleveren, troosten in moeilijke tijden en lichtpuntjes aan het eind van de tunnel laten zien. Met rake woorden schetst ze verdriet en pijn, maar ook geeft ze woorden aan opnieuw leren leven in liefde. Als je de bundel volgt, zie je als het ware de ontwikkeling die ze zelf gemaakt heeft.

  De lay-out ziet er fantastisch uit, eenvoudig maar daardoor precies passend bij de inhoud. Als alles leeft staat vol met treffende gedichten die je raken tot in je ziel. Het is een cadeautje om ze te lezen als je zelf geconfronteerd wordt met verdriet, maar ook voor anderen die zware tijden meemaken, kan het een hart onder de riem betekenen.’ Hannie van Grol, In de boekenkast ★★★★★

  Verkrijgbaar bij de boekhandel of bestel hier een gesigneerd exemplaar.

  Diane begint op haar 24e met gedichten schrijven om de dood van haar moeder te verwerken. Ze blijven dertig jaar veilig verborgen achter slot en grendel. In Als alles leeft doorbreekt ze de stilte.

In het donker is ook licht

Als ik stop met rennen

M'n ogen laat wennen

Ontstaat zicht
- Diane van den Heuvel -

Soms lees je iets en dan is het zo goed dat je denkt: ‘Dit is precies de goede volgorde van de woorden. Een weerspiegeling van het gevoel.

Heb ik dit al eerder gelezen? Het klopt gewoon.’ – Monika Bankert, accountant en schrijver van ‘Voor onze dochters’.

Why
 • Dark love, mourning, loss, broken heart, healing, selfhealing
  Hardcover €22,50

  Dark love. Balm for the shattered soul.

  When love hurts…

  Dark Love is the medicine doctors should prescribe for a broken heart.

  Liquid gold flows through the words as they caress the shattered soul. While it’s raining down the cracks and she’s left with the pieces of a broken me, she asks herself: “Am I broken beyond repair?”

  Of course there is no comfort in losing and certainly faith has been tested, but it’s time to ‘quench your own thirst.’ Unwrapping the present, she lets her heart’s desire speak loudly. Then walls crumble and silence breaks.

  Get your copy at the nearest or online bookstore or click here to order a signed copy!

  Writer and poet Diane van den Heuvel publishes two bundles of poems simultaneously. Dark Love is the English half of the twins that bring light to the darkness of loss.

   

Searching in the Past

Dreaming of the Future

The only thing we can unwrap now

Is the Present
- Diane van den Heuvel -